SHATO RAAMDONKSVEER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2327 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shato Raamdonksveer. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 20:25 De bezoring was weer top. Alleen de bezorger mag wel wat vriendelijker zijn
27 nov 2022 om 21:14 2h bezorging (zou 20-50min zijn). Eten was slecht.
27 nov 2022 om 20:36 50 min wachten op het eten. En als je belt en vraagt waar de bestelling blijft dan krijg je als antwoord het is druk.
26 nov 2022 om 20:30 Omdat we beter dan dit hebben gekend.. geef ik een voldoende..
25 nov 2022 om 20:53 Top !!!
23 nov 2022 om 12:59 Lekker eten en vriendelijke bezorger.
22 nov 2022 om 0:43 Ruim 2 uur gewacht en voor shoarma zeer slecht shoarma boven paar patatje gegooid en klein beetje vlees en de eigenaar had grote mond aan de telefoon en zei kom het maar halen omdat ze druk hadden was voor ons de eerste en gelijk laatste keer dat we
21 nov 2022 om 19:15 Erg lang moeten wachten op twee pizza’s en dat op maandag. Het eten was verder wel warm en in orde
20 nov 2022 om 19:29 Geweldig was het weer
19 nov 2022 om 21:33 Het eten was heerlijk. Maar de bezorging veel te laat er werd 25 minuten bezorgtijd gezegd. Maar het eten kwam pas na 60 minuten. Dus tip als het langer duurt geef dan een langere bezorgtijd dan hou ik daar rekening mee.
13 nov 2022 om 19:46 Alles goed